Svetleća kutija, 82 karaktera

Poklon za nju

770.00 рсд
Šifra artikla: 3436210
Brand: Broadway
Uvoznik: Publik
Materijal: Plastika
Zemlja porekla: Kina
Obriši

 

Svetleća kutija je detalj kako za dnevnu, tako i za spavaću, dečiju sobu. Dekorativna je i interesantna čak i kada je ugašena, ali kada svetli ima još veću draž. Po rečima mnogih koji je imaju, ona kao da daje prostoru na ušuškanosti, daju onaj „cosy“ momenat. Iako ne svetli previše i nije u tome “caka”, ipak može poslužiti i kao neka lampa koja vam daje taman dovoljno svetla da ne budete u potpunom mraku.

Njena najveća draž je ta što po njoj možete da ostavljate poruke! Kako? U pakovanju uz kutiju dobijate i čak 80 simbola (najfrekventnija slova poput samoglasnika se ponavljaju). Ona su ispisana crnom bojom na tankom plastificiranom materijalu koji se stavlja na kutiju u poruci koju vi odaberete!

Možete napisati šta god poželite: neku kratku motivacionu rečenicu, možete nekome sa kime živite poželeti/izjaviti nešto. Svetleća kutija je naročito popularna među parovima koji na njoj često jedni drugima ostavljaju lepe reči koje im čine dan potpunijim, poruke za koje znaju da će im oduševiti partnera i slično.

Simboli kojih ima po 1 komad: Q, X, Z, &, #, !, $, £, @, =, ?, +, smajli
Boja

Belo-crna

Budi prvi koji će da postavi recenziju za: “Svetleća kutija, 82 karaktera”

Your email address will not be published. Required fields are marked *